11/07/2016

Accu Asus e451ld series

HP 14-ac126nf is een nieuw 14-inch laptop die minder dan 600 euro onder Windows 10 verschijnt. Het blijkt voor veelzijdig gebruik Windows 10 met een goede hoeveelheid RAM, processor Core i3 Broadwell laag verbruik, een harde schijf capaciteit en AMD GCN van entry-level toepassingsgericht grafische kunst.

Het sport-een cross hatch wit zilver design patroon relatief discrete diamant.

HP 14-ac126nf is een relatief compacte laptop ontworpen voor dagelijks multifunctioneel gebruik Accu Asus e451la series .

Het geniet een goede hoeveelheid RAM naar 8 GB bovengemiddeld zeer waardevol in multitasking en die dragen veel Broadwell Core i3-5005U processor laag verbruik, de laatste onthulling haar grenzen onder de hebzuchtige software in CPU-bronnen.

batterij voor Asus E451LA Series

Dergelijke onderdelen zijn dus geschikt voor routinegebruik, de laptop kunnend ook roteren van grafische bronnen via haar dedicated Radeon R5 M330 undemanding kaartspellen. Op het niveau van de ingang geplaatst, ook u kunt foto's en video's bekijken.

Het scherm neemt juist specificaties vergelijkbaar met die van een meerderheid van laptops tot 16 inch, dat wil zeggen een 16: 9 formaat vatbaar om te spelen video's, een definitie van 1366 x 768 en een briljante behandeling of onder voorbehoud van schittering en versterkt de kleuren.

Deze computer in zal ook meer dan één opslag dankzij de harde schijf aan een capaciteit van 1000 GB voldoen Accu Asus e451 series .

Idem met betrekking tot connectiviteit, met inbegrip van de Ethernet-poorten en audio, geïntegreerd en output video VGA en HDMI om gemakkelijk deze PC aansluiten op een monitor of TV bijvoorbeeld modules draadloos Wi - Fi-n en Bluetooth 4.0 voor externe communicatie en verbindingen evenals 3 USB allemaal compatibel zowel USB 2.0 en USB 3.0 USB 3.0 overdrachten te garanderen is wordt sneller dan USB 2.0 als een USB 3.0 apparaat aangesloten.

HP 14-ac126nf momenteel voor minder dan 600 euro Darty is voorgesteld en wordt gepositioneerd in het midden van zijn categorie op onze prijzen vergelijken.

Het spectrum van de HP X 2 12 - a000nf geschikt voor degenen die wensen te verwerven van een compacte converteerbare tablet laptop voor nomadische desktopgebruik.

Het is inderdaad makkelijk mee te nemen als gevolg van haar compacte afmetingen en zijn ingeperkt gewicht dagelijks. Aan de zijkant van autonomie, tellen ongeveer 6 h 30 werking van de batterij in het Web surfen via Wi - Fi.

Deze Ultrabook duidelijk onderscheidt zich door zijn design, het aanbieden van een goed sleutels backlight systeem praktijk om zich te onderscheiden in een lage lichte omgeving wordt volledig afneembaar chiclet-toetsenbord. U kunt eindigen met een scherm als een tablet.

Natuurlijk, Accu Asus e451ld series het scherm maakt gebruik van technologie multi-touch touchpad: door het toepassen van ten minste één vinger op de plaat, door druk/gebaren, is het mogelijk om te interageren met het systeem en software. Het scherm is ook door de IPS-technologie biedt een colorimetrische meer gelovigen dan het gemiddelde DN, alsmede verticale en horizontale bekijken hoeken comfortabel. Zijn Full HD-resolutie, groter is dan de standaard 1366 x 798, is ideaal om weer te geven van High Definition content zoals video's, omdat de 16: 9 formaat.

Met behulp van de grafische kaart die Intel HD 515 geïntegreerd op de processor, is het natuurlijk mogelijk om te bekijken van foto's en video's op deze Ultrabook dat spelers niet zal boeien.

In feite, is deze computer speciaal bedoeld voor gebruik met de 4 GB RAM-geheugen en de processor Core m³-6Y30 Skylake zeer laag verbruik toont haar grenzen onder de hebzuchtige software in CPU-bronnen, resulterend in vertragingen.

Een dergelijke configuratie is geschikt vooral voor de Office automatisering/surfen op Internet. Accu Asus e451l series Het opslag-onderdeel verbetert de reactiviteit van deze PC op een dagelijkse basis. Ze is inderdaad met een dedicated SSD veel sneller dan een vaste schijf belast terwijl ze beter bestand zijn tegen schokken, meer energie efficiënt en stil.

Zo vaak echter biedt de ingebouwde SSD een capaciteit van minder dan de standaard harde schijven. Hier vinden we onszelf met een 128 GB SSD en als haar capaciteit ook alleen is, het is natuurlijk mogelijk om te vertrouwen op een extern opslagapparaat.

Kant van aansluitingen ten slotte, het is vrij beperkt als gevonden modules draadloos Bluetooth 4.0 en Wi - Fi ac/n te communiceren en te verbinden op afstand, een audio-poort, evenals 2 USB 3.1 Type-C snel van de laatste generatie. Accu Asus eee pc 1015 Daarom is door de laatste die nodig voor apparaten (ex: externe opslageenheid) en op externe monitor weergegeven.

Het spectrum HP X 2 12-a000nf is momenteel op de markt voor minder dan 900 euro door Darty en gepositioneerd in het midden van zijn categorie op onze prijzen vergelijken.

Les commentaires sont fermés.