18/06/2016

Asus Accu n61jq

Nieuwe 14 inch, lijkt de Asus R457UJ-WX020T-laptop minder dan 600 euro onder Windows 10 met een goede hoeveelheid RAM, processor Core i5 Skylake laag verbruik laatste generatie of zelfs een harde schijf capaciteit.

Het sport-een nogal elegante en discrete look met de donkere romp en zijn licht zilver interieur.

Het beschikt over Instant-On technologie die zorgt voor een stand-by in 2 seconden evenals IceCool output die de temperaturen van de pols op een redelijk niveau onderhoudt Asus Accu a32-m50 .

batterij voor Asus A32-M50

ASUS R457UJ-WX020T is een 14-inch-laptop ontworpen voor routine gebruik.

Het levert goede algemene prestaties dankzij de 8 GB van RAM zeer waardevol in multitasking en zijn processor laatste generatie Core i5-6200U Skylake laag verbruik.

Verstoken van dedicated GPU, Asus Accu a32-n61 zal het de spelers niet verleiden. Maar uiteraard staat het toe om foto's en video's met behulp van de grafische kaart Intel HD 520 bekijken geïntegreerd de Skylake.

Het scherm neemt ook de standaardspecificaties voor een 14 inch en klap een 16: 9 formaat vatbaar voor het afspelen van video's die zijn gekoppeld aan een definitie van 1366 x 768 en gevoelig voor schittering maar briljante behandeling die kleuren herleeft.

Kant de connectiviteit, deze computer is goed voorzien van de Ethernet-poort en audio, zijn modules draadloos Wi - Fi-n en Bluetooth 4.0 voor verbindingen en communicatie met externe draadloze, de uitgangen video VGA en HDMI praktische als u eenvoudig wilt aan een monitor of TV bijvoorbeeld koppelen of zelfs de 3 USB allemaal compatibel met zowel USB 2.0 en USB 3.0 de USB 3.0 garandeert sneller dan USB 2.0 overdrachten als USB 3.0-apparaten op zijn aangesloten.

Wat betreft opslag, wordt het toevertrouwd aan een harde schijf met de capaciteit van 1000 GB vullingen meer dan één.

ASUS R457UJ-WX020T lijkt momenteel in promotie voor 595 euro bij Fnac (leden prijs, standaard prijs 699 EUR) en zeer weinig concurrenten in zijn categorie op onze vergelijk prijzen zoeken

ASUS vrijgegeven in Frankrijk zijn G752VL-GC046T, een nieuwe computer veelzijdige hoge prestaties grootformaat gericht op spelers die momenteel op verkoop flash 1349 euro wordt weergegeven. Het komt met een dedicated grafische kaart premie Optimus technologie, een Quad Core i7 Skylake van de laatste generatie CPU, een goede hoeveelheid RAM, Asus Accu g60j een harde schijf met grote capaciteit, een anti-schittering scherm Full HD of een retro verlichte chiclet-toetsenbord en een Thunderbolt 3 connectoren, alles onder Windows 10 wordt gekoppeld.

ASUS G752VL-GC046T doel mensen op zoek naar een krachtige veelzijdige laptop grote spel gebaseerde indeling.

Het heeft inderdaad een toegewezen grafisch geheugen kaart van high-end GeForce GTX 965 M. Dus, de gebruiker kunt genieten van zijn favoriete games met enkele aanpassingen onder de meest veeleisende 3D album van middelen met het oog op een goede gameplay.

In de praktijk is de GeForce GTX 965 M ingeschakeld door NVIDIA Optimus technologie als het gaat om het uitvoeren van grafische behandelingen te zwaar voor de 530 HD Intel geïntegreerde processor geacht. Ondanks zijn bescheiden prestaties, wordt de Intel HD 530 voorkeur de meest door Optimus omdat het energiezuinig die autonomie ten opzichte van de GTX 965 M bevordert.

Volgens behoeften schakelt Optimus automatisch en in real time tussen de Intel HD 530 en de GeForce GTX 965 M. Met de ene of de andere van deze grafische oplossingen is het natuurlijk te bekijken van foto's en video's op deze computer.

Het 16: 9 scherm formaat leent zich ook goed om te spelen video zoals resolutie Full HD ideaal voor weergave van High Definition-inhoud. Asus Accu n61jq Verdrag anti-reflecterende scherm bewijst meer ontspanning voor de ogen gedurende lange periode een plaat briljante maar ook beter leesbaar in lichte omgeving.

Voor opslag koos Asus hier voor een vaste schijf met een grote capaciteit van 1000 GB. Men kan denken dat het is een snelle model draait op 7200 rpm van 5400 RPM, maar het is te bevestigen. In alle gevallen is M.2 huisvesting beschikbaar voor degenen die zou willen toevoegen een SSD om te krijgen in de capaciteit natuurlijk maar ook in reactiviteit.

Echter baseren, Asus Accu x55s deze computer is goed responsieve dankzij zijn nieuwste generatie processor Skylake Core i7-6700HQ en de goede hoeveelheid RAM 8 GB - die kunnen verhogen indien nodig via de gratis DDR4 "slots".
Het heeft inderdaad global presteert algemeen kundig voor vullen van een maximum van gebruikers, met inbegrip van multitasking.
In vergelijking met een Dual Core-processor en 4 GB DDR3/4, dergelijke componenten zorgen voor een snellere dagelijkse werking, met inbegrip van in het werk in de middelen van CPU en RAM zoals 3D-rendering, fotobewerking of videobewerking zuipt.

Les commentaires sont fermés.