13/06/2016

Batterie Asus x555li

ASUS lanceert in Frankrijk zijn G502VY-FY064T een nieuwe computer laptop veelzijdige prestaties gerichte spel dat momenteel wordt weergegeven in de promotie voor minder dan 1600 euro. In het programma, een van de meest krachtige van het moment NVIDIA high-end Maxwell gewijd videokaarten Optimus technologie is gekoppeld, hybride opslagoplossing het combineren van een dedicated SSD en de snelle capaciteit harde schijf, processor Quad Core i7 Skylake, screen Full HD ontspiegeld 15 inch, retro verlichte chiclet toetsenbord en een connectiviteit USB 3.1 Type-C. Batterie Asus x555da Het beschikt over een chassis van minder dan 2,0 Kg en draait op Windows 10.

Het keurt een ontwerp van de Republiek van Gamer zowel stijlvol en origineel met haar zwart geborsteld metalen afwerking en zijn oranje toetsen, kleur gekozen uit de belangrijkste sleutels die worden gebruikt door spelers te brengen.

batterij voor Asus X555DA

ASUS G502VY-FY064T is geschikt voor mensen op zoek naar een veelzijdige krachtige 15 inch laptop performance in games.

Het is inderdaad geschikt ter ondersteuning van de favoriete gebruiker op een mooi niveau van detail met de GeForce GTX 980 M geïntegreerd, spelen een van de meest krachtige mobiele grafische kaart van het moment.

In de praktijk wordt de GeForce GTX 980 M gevraagd door NVIDIA Optimus technologie als het gaat om grafische behandelingen te zwaar voor de 530 HD Intel geïntegreerde processor geacht. Batterie Asus x555dg De laatste is inderdaad de voorkeur omhoog van Optimus ondanks bescheiden prestaties omdat zij verbruikt weinig energie dat autonomie bevordert. Dus, afhankelijk van de behoeften, Optimus schakelt automatisch en in real time tussen de Intel HD 530 en de GeForce GTX 980 M. Natuurlijk, met één of andere van deze grafische oplossingen is het mogelijk om foto's en video's bekijken.

Met haar 16: 9 formaat is het scherm juist zeer geschikt voor het afspelen van video's, zoals het neemt een ideale Full HD-resolutie om High Definition inhoud te bekijken. Anti-weerspiegelende Verdrag, het scherm biedt ook een betere zichtbaarheid in lichte omgeving die een slab briljant.

Voor opslag biedt Asus een hybride oplossing zorgen voor zowel een hoge snelheid dankzij de 128 GB SSD ontworpen voor het OS en games/software en een opslagcapaciteit van merkbaar door de schijf 1000 GB hard, snel met een snelheid van 7.200 RPM/min tegen 5400 RPM/min meestal.

Deze opslagoplossing schouder goed de GTX 980 M en hielp maken van de goed responsieve dagelijkse PC, Batterie Asus x555lb zoals het wordt geassocieerd met een Quad Core i7-6700HQ Skylake CPU en 8 GB van RAM.
De computer levert dus sterke algemene prestaties, met inbegrip van multitasking. Het is duidelijk vullen wat maximaal gebruikers in termen van macht.
In vergelijking met een model met een Dual Core-processor en 4 GB DDR3/4 en verstoken van SSD, deze computer dagelijks gegarandeerd veel sneller werken. Het verschil is met name gevoelig als de hebzuchtige werk in CPU en RAM gebruik te maken van multicore-architectuur middelen (ex: video editing, fotobewerking, 3D-rendering).

Heel gemakkelijk te vervoeren dankzij haar compacte afmetingen en zijn ingeperkt gewicht dagelijks, deze computer heeft geen optische aandrijving. Aan de andere kant, profiteerde hij natuurlijk een systeem van sleutels backlight onderscheiden ze in het donker.

Ten slotte, een maximum van gebruikers zal worden voldaan door de aansluitingen geïntegreerd, bestaande uit 3 x USB 3.0 voor overdrachten uit tot 10 keer sneller dan USB 2.0 als USB 3.0-apparaten zijn aangesloten, Batterie Asus x555lf 1 USB 3.1 Type-C nog sneller generatie Bluetooth 4.1 en Wi - Fi ac modules (compatibel Wi - Fi n maar krachtiger) om te communiceren en verbinden met externe draadloze audio-poorten en Ethernet evenals de uitgangen van de HDMI-video en mini-DisplayPort nuttig indien u wenst te gemakkelijk deze laptop aansluiten op een TV of monitor bijvoorbeeld.

ASUS G502VY-FY064T wordt weergegeven in deze promotie tijd voor 1599 euro bij Fnac en 1799 euro bij LDL-c. Deze laptop is door middel van de lopende promotie, aantrekkelijk voor de categorie op onze vergelijk prijzen waar het is een van de meest betaalbare.

Het ontwerp van de Asus ROG Strix GL502VT wijkt af van een kleine klassiekers van de portable gamer, gemaakt van fabrikant delen van mooie fluorescerend oranje kleur contrast met de anders sober mat zwart geborsteld metalen afwerking die allermeest naar de romp siert. Wij vinden deze kleur durven op de achterkant van het scherm, Batterie Asus x555li de achtergrondverlichting voor de toetsen, de motieven van de deco besprenkeld op het chassis en zelfs als een mijlpaal voor de 3 USB-poorten. De aansluiting van dit bereik is voorzien, 3 x USB 3.0 en USB 3.1 Type-C, twee video's, een Gigabit Ethernet-aansluiting...

Les commentaires sont fermés.