20/06/2016

Accu Asus k53jg

Asus X302LA-FN178T is een nieuwe ultradraagbare anti-reflecterende scherm van 13,3 inch waarop momenteel op verkoop flash voor 479 euro onder Windows 10 met een dedicated SSD opslagoplossing en een laag stroomverbruik van processor Core i3 Haswell.

Het ontwerp is vrij elegante vanwege haar donker romp en zijn licht zilver geborsteld metalen interieur Accu Asus a42-k54 .

Asus X302LA-FN178T is een compact notebook voor dagelijks gebruik.

batterij voor Asus A42-k54

Het opvalt duidelijk door zijn veel sneller dan een schijf gewijd opslagoplossing SSD harde maar ook minder energie-intensieve, meer robuuste en stil. Ondanks net zo vaak de ingebouwde SSD capaciteit kleiner is dan standaard harde schijven.

Hier zijn vertrokken we met 128 GB, de Unie minimaal zo te zeggen, wat voor de gebruiker naar het huis van haar belangrijkste software en bestanden. Accu Asus k53jg Als de plaats ontbreekt, is het uiteraard mogelijk om te vertrouwen op externe opslageenheid door te focussen op indien mogelijk een USB 3.0-apparaat om te profiteren van overdrachten loopt tot 10 keer sneller dan USB 2.0.

De aansluitingen geïntegreerd met deze ultradraagbare bevat precies 3 USB allemaal compatibel zowel USB 2.0 en USB 3.0 inclusief 1 USB 3.0 en Ethernet poorten en audio modules draadloos Wi - Fi-n en Bluetooth 4.0 voor externe communicatie en verbindingen of zelfs een HDMI-video-uitgang nuttig voor het koppelen van gemakkelijk deze PC op een TV of monitor bijvoorbeeld.

Het onderscheidt zich door zijn anti-weerspiegelende goed scherm voor een nomadische machine komen, want het is beter leesbaar in lichte omgeving (ex: buiten) dat is briljant. Het laat zien aan de rest van de logische klassieke functies op dit prijsniveau, dat wil zeggen een definitie van 1366 x 768 en een 16: 9 formaat vatbaar om te spelen video's.

Is het natuurlijk mogelijk om foto's en video's op dit ultraportable, en dankzij de geïntegreerde processor grafische kaart Intel HD 4400. Accu Asus k53js Spelers zullen echter hun manier besteden.

Met zijn 4 GB van RAM-geheugen en de processor laag stroomverbruik van Haswell Core i3-4005U levert deze laptop juist voordelen in gemeenschappelijk gebruik en multitasking niet ook geduwd, zijn grenzen onder de veeleisende software in CPU-bronnen te tonen. Accu Asus k53jn Het is goed geschikt voor het Office automatisering/surfen op Internet.

Asus X302LA-FN178T lijkt momenteel te koop flash voor 479 euro bij Fnac (tot vanavond 18.00 uur!) en 499 euro op Darty en wordt gepositioneerd als een alleen in zijn klasse modellen te nemen van een SSD-opslagoplossing op onze prijzen vergelijken.

Vandaag, vindt u de Asus PC op een uitstekende verhouding kwaliteit/prijs op de WeAreFans store. Accu Asus k53jt Met Intel SkyLake Pentium N3700 Quad Core-processors en RAM-geheugen die tot 8 GB kan gaan, helpt Laptops Asus X553SA-XX054 u te verkrijgen een reële prestaties tegen een meer dan redelijke prijs. Hun kleine omvang zal ze makkelijk mee te nemen, die u om geeker zelfs tijdens het reizen toelaten zal. Welke garantie van goede sessies gaming voor de komende maanden! In hetzelfde bereik zorgt de laptop Asus X751SA-TY038T voor betere prestaties, met name dankzij de Intel Bay Trail Pentium N3700, ook met 4 cores. Dit model zal beschikbaar zijn voor € 439.

Les commentaires sont fermés.