03/06/2016

Accu Asus x93s

Nieuwe Ultrabook 13 inch, de Asus Zenbook UX303UA-FN072T anti-reflecterende scherm verschijnt minder dan 700 euro onder Windows 10 Skylake Core i5 processor met laag verbruik van de nieuwste generatie, een harde schijf van 500 GB en een retro verlichte chiclet-toetsenbord. Het biedt dat een autonomie aangekondigd 7 uur.

Het sport-een elegante en originele verschijning met zijn Yuvi Brown geborsteld metalen frame.

Onder de technologieën aandrijven gevonden, Super Hybrid Engine II met Instant waarop zorgt voor uitvoer van slechts 2 seconden stand-by, Accu Asus a42-u36 standby-omhoog tot 2 weken en voert een automatische gegevensback-up, zodra de accucapaciteit zakt tot onder de 5%.

De Asus Zenbook UX303UA-FN072T is een compacte draagbare computer ontworpen voor mobiel gebruik.

batterij voor Asus A42-U36

Gemakkelijk te dragen dagelijks dankzij haar compacte afmetingen en zijn ingeperkt gewicht, het biedt dat een goede autonomie aangekondigd 7 uur haalbaar is in de praktijk op het Web surfen via Wi - Fi.

Wij waarderen vooral de anti-reflecterende scherm, omdat het blijkt te zijn beter leesbaar in lichte omgeving (ex: buiten) dat is briljant. Aan de andere kant, sommige andere functies afkeuren zijn klassieke: definitie van 1366 x 768 en formaat 16/9 geschikt voor het afspelen van video's.

Natuurlijk, Accu Asus x550ca is het mogelijk om te bekijken van foto's en video's op deze computer, en dankzij het grafische deel van CPU geïntegreerde Intel HD 520. Spelers zullen hun weg echter te gaan.

Met 4 GB RAM-geheugen en de processor Skylake laag verbruik Core i5-6200U van de laatste generatie levert deze Ultrabook goede algehele prestaties.

Eens te meer op een Zenbook UX303UA is het deel van de opslag de armen, aangezien het wordt toevertrouwd aan een 500 GB harde schijf, standaardcapaciteit. Dat gezegd hebbende, is nog steeds geschikt voor een heleboel bestanden en software.

De aansluiting van deze Ultrabook is goed in alle gevallen, inclusief 3 USB 3.0 (compatibel met USB 2.0) sneller transfers die USB 2.0 USB 3.0-apparaten zijn aangesloten, draadloze Wi - Fi ac modules (compatibel Wi - Fi n maar efficiënter) en Bluetooth 4.0 voor externe communicatie en aansluitingen, audio-poort te maken of zelfs uitgangen video mini-DisplayPort en HDMI gemakkelijk deze PC aansluiten op een monitor of TV bijvoorbeeld.

Tot slot kunnen het chiclet toetsenbord retro verlicht, wat onderscheiden zijn knoppen wanneer de omgevingstemperatuur helderheid laag is Accu Asus x93sv .

De Asus Zenbook UX303UA-FN072T is momenteel beschikbaar voor 699 euro op Cdiscount en gepositioneerd in het midden van zijn categorie op onze vergelijk prijzen waar het is een van de weinige te integreren een nieuwste generatie Skylake-processor.

Nieuwe laptop 15,6 inch voor veelzijdige basisgebruik, de Asus X552MJ-SX006T lijkt minder dan 450 euro onder Windows 10 met een zeer laag verbruik van processor van entry-level Pentium Quad Core Bay Trail-M, een hoge capaciteit harde schijf of zelfs een dedicated NVIDIA grafische kaart.

Het heeft de IceCool-technologie die temperaturen van de pols op een redelijk niveau houdt.

ASUS X552MJ-SX006T is een klassieke formaat ontworpen voor veelzijdig gebruik basic laptop.

Met 4 GB RAM-geheugen en de processor Accu Asus x93sm Pentium Quad Core Bay Trail-M N3540 zeer laag verbruik van entry-level, dit levert inderdaad fundamentele voordelen, de Pentium-computer tonen snel adem onder CPU-bronnen een weinig veeleisende software.

In de praktijk is deze laptop geschikt vooral voor de Office automatisering/surfen op Internet. Het is in staat om af en toe veeleisende games draaien in grafische bronnen via haar speciale kaart GeForce 910 M. Geplaatst op de entry-level, ze doet verleiden maar niet gamers als gevolg van de zeer bescheiden voordelen ervan. Aan de andere kant, deze GPU uiteraard naar foto's en video's bekijken.

Het scherm neemt juist een 16: 9 formaat vatbaar voor het afspelen van video's, maar ook een definitie van 1366 x 768 en onder voorbehoud van schittering glans behandeling maar dat maakt de heldere kleuren, klassieke functies een 15.6 inch, logische in het licht van de praktische snelheid.

Deze computer met geïntegreerde connectiviteit omvat audio-poorten en Ethernet, draadloze Wi - Fi-n en Bluetooth 4.0 modellen voor verbindingen en externe communicatie, Accu Asus x93s en output video HDMI- en VGA-nuttig zijn om gemakkelijk deze PC aansluiten op een TV of monitor bijvoorbeeld of zelfs 2 x USB compatibel zowel USB 2.0 en USB 3.0 met 1 USB 3.0 garanties overdrachten sneller dan USB 2.0 als USB 3.0-apparaten zijn aangesloten Boven. Wetende dat de standaard 3 x USB, elk om te bepalen is als 2 x USB kan volstaan met hem.

Wat betreft opslag, wordt het toevertrouwd aan een harde schijf met grote capaciteit van 1000 GB vullingen meer dan één.

Les commentaires sont fermés.