04/06/2016

Accu Asus x53u

De Asus Zenbook UX303UB-FN115T is een nieuwe veelzijdige Ultrabook, die voor minder dan 800 euro verschijnt. Het draait op Windows 10 met een laag stroomverbruik van de processor Core i5 Skylake van de laatste generatie, een goede hoeveelheid geheugen vive, een technologie Optimus NVIDIA Maxwell dedicated grafische kaart of zelfs een retro verlichte chiclet toetsenbord, en biedt dat een autonomie aangekondigd 7 uur.

Het neemt een frame unibody Yuvi Brown geborsteld metalen afwerking zowel dun en lichtgewicht waardoor het een originele en elegante look.

Het heeft de Super Hybrid Engine II met Instant-On technologie die zorgt voor de uitvoer van slechts 2 seconden stand-by, Accu Asus x53u een horloge tot 2 weken en een automatische back-up van de gegevens, zodra de accucapaciteit zakt tot onder de 5%.

De Asus Zenbook UX303UB-FN115T is een compacte laptop voor nomadische veelzijdig gebruik.

batterij voor Asus X53U

Nomadische, het is duidelijk met haar autonomie aangekondigd voor 7 uur op batterij is het mogelijk om in gemeenschappelijk gebruik evenals haar gewicht en afmetingen waardoor het gemakkelijk te vervoeren op een dagelijkse basis.

Daarnaast zijn scherm anti-weerspiegelende en dus beter leesbaar wordt behandeld in lichte omgeving (ex: buiten) als een plaat helder. Accu Asus x53ta Aan de andere kant, de andere specificaties zijn klassieke: definitie van 1366 x 768 en 16: 9 formaat vatbaar voor het afspelen van video's.

Het is alleen mogelijk om foto's en video's op deze laptop, met grafische oplossing Intel HD 520 geïntegreerd in CPU of kaart GeForce 940 M gewijd. De eerste onderscheidt zich door het lagere energieverbruik en anderzijds door zijn macht.

In de praktijk, geïntegreerde NVIDIA Optimus technologie switches automatisch en in real time tussen de twee wanneer dat nodig is, en dit volgens de behoeften. Optimus voorkeur maximaal de Intel HD 520 ondanks zijn bescheiden prestaties omdat het stimuleert autonomie in vergelijking met de GeForce 940 M.

De GeForce 940 M is een speciale kaart kundig voor stormloop heel veel spellen wanneer men aanvaardt tot tweaks onder de hebzuchtige opus resource afbeeldingen om het verkrijgen van een goede vloeibaarheid.

Lage energie verbruik Core i5-6200U laatste generatie, Accu Asus x53t deze Ultrabook ook goede algemene prestatieproblemen dankzij de 6 GB van RAM veel waardevolle in multitasking en zijn Skylake-processor.

Het opslag-onderdeel vertegenwoordigt zijn punt laag, toevertrouwd aan een 500 GB HDD, standaardcapaciteit nog aan een heleboel bestanden en software.

Voor connectiviteit, is deze computer goed uitgerust in alle gevallen met haar 3 USB 3.0 compatibele USB 2.0 zorgt voor sneller dan USB 2.0 overdracht als USB 3.0-apparaten zijn aangesloten, de Wi - Fi ac modules (compatibel Wi - Fi n maar krachtiger) en Bluetooth 4.0 voor verbindingen en externe draadloze communicatie, audio en output poort mini-DisplayPort en HDMI video nuttig bij de behandeling van verbinding gemakkelijk dit ultraportable aan een monitor of TV bijvoorbeeld.

Tot slot, de mogelijkheid van retro verlichten het chiclet-toetsenbord, een waardevolle eigenschap voor veel onderscheid maken tussen hen wanneer de omgevingstemperatuur helderheid is laag.

Is het mogelijk nu om de Asus Zenbook UX303UB-FN115T voor minder dan 800 euro bij Baker, de Fnac (lid prijs) en Webdistrib. Accu Asus x53sv Het behoort tot de meest betaalbare modellen in zijn categorie op onze prijzen vergelijken.

Het sport-een relatief onopvallende zwarte toetsen wit ontwerp.

Het is uitgerust met de Instant On-technologie die zorgt voor de uitvoer van slechts 2 seconden stand-by.

ASUS X555LA-XX1588T is een laptop van de klassieke indeling die is bedoeld voor algemeen gebruik.

Met zijn 4 GB van RAM en zijn Haswell processor lage stroomverbruik Core i3-4005U tonen haar grenzen onder intensief CPU-bronnen software, dat deze computer levert de juiste voordelen gemeen geduwd niet te gebruik en multitasking.

Verstoken van dedicated GPU, is het duidelijk niet ontworpen voor het spel. Aan de andere kant geïntegreerde natuurlijk grafiekoplossing Intel HD 4400 processor om foto's en video's bekijken.

Scherm neemt klassieke functies en daarom slechts een 16:9 formaat vatbaar voor het afspelen van video's, alsmede een definitie van 1366 x 768 en onderwerpen om schittering glans behandeling maar die geeft de kleuren punch.

Naast de opslag, Accu Asus x53s deze laptop bevat een klassieke oplossing, namelijk een harde schijf met een standaard capaciteit van 500 GB.

Over deze computer met geïntegreerde connectiviteit, het is goed, met inbegrip van de uitgangen video VGA en HDMI verbinden met het gemakkelijk een monitor of TV bijvoorbeeld, Ethernet-poorten en audio modules draadloos Wi - Fi-n en Bluetooth 4.0 voor externe communicatie en verbindingen evenals de 3 USB allemaal compatibel zowel USB 2.0 en USB 3.0 de USB.

Les commentaires sont fermés.