07/06/2016

batterij Asus x555l

Nieuwe versie voor de Asus GL752VW, laptop 17 inch uit de Republiek van Gamers en daarom als zodanig, met name voor spelers. Sterke punten van deze Asus GL752VW-T4161T, een Geforce GTX 960 M ondersteund door een Intel Core i7-processor Skylake en een SSD of een USB 3.1 Type C. Met betrekking tot het tarief is hij momenteel op promotie op 1199 euro.

ASUS GL752VW-T4161T is een laptop 17 inch veelzijdig maar de "Republiek van Gamers" ontwerp van meer bijzondere belangstelling spelers. Batterij Asus x555ld de blik blijft desondanks nuchter genoeg met zijn zilvergrijze kleur. Buiten, verraden alleen haar logo ROG zijn lidmaatschap. Het interieur is een beetje meer assertief met bepaalde sleutels zwarte achtergrondverlichting in het rood.

batterij voor Asus X555LD

-Side configuratie, de Asus GL752VW sluit een Geforce GTX 960 M. Een typische afbeeldingen in deze prijsklasse die u toelaat om het uitvoeren van de meeste games van de tijdwaarneming van de oorspronkelijke definitie van de plaat en de details ingesteld op "Medium". Een chip van Intel HD 530 is ook deel, die zijn gekoppeld aan Optimus technologie, ter bevordering van autonomie, wanneer het gebruik van de grafische kaart niet noodzakelijk is. In dit verband richten op een gemiddelde van ongeveer 4 uur.

De processor is een Intel Core i7 de nieuwste generatie model (Skylake). Dus geschikt voor alle gebruikers op zoek naar aanzienlijke rekenkracht. 8 GB van RAM aanwezig, zijn de norm in dit bereik. Voor meer flexibiliteit in multitasking, kunt u altijd een extra strip daarna toevoegen. Opgelet, het is uitgerust met geheugen Typ zo-dimm DDR4.

De opslag wil hem toevertrouwd aan een 128 GB SSD voor de reactiviteit van het systeem op een dagelijkse basis, bijgestaan door een harde schijf van 1 TB voor het opslaan van gegevens.

Geen verrassing aan de zijkant van het scherm met een plaat Matt Full HD. Schade, batterij Asus x555la het is niet een IPS-paneel maar een TN-model. De Colorimetrie en de kijkhoeken zijn dus niet zijn sterke punt. Op dit punt zijn sommige concurrenten in Acer of ASUS beter af...

Tot slot, is de verbinding voor de minder genereus met inbegrip van een USB Type C 3.1 compatibel Thunderbolt 3. Drie andere USB-poorten zijn ook aanwezig, evenals twee uitgangen digitale video (HDMI en mini-DisplayPort) zonder te vergeten een WiFi 802.11 AC-chip die u toelaten zal om te profiteren van de tarieven over hoge als uw netwerk compatibel is.

ASUS GL752VW-T4161 wordt voorgesteld voor 1199 euro bij Amazon tijdens een promotie. Hij is momenteel een van de enkele modellen met een "spier" configuratie van de nieuwste generatie met SSD in deze prijsklasse.

Het sport-een nogal sobere look met de donkere romp en zijn geborsteld metalen interieur.

ASUS X302LJ-FN104T is een compacte laptop ontworpen voor veelzijdig gebruik.

Het levert juiste gebruik van multitasking en de gemeenschappelijke voordelen inderdaad niet al te geduwd met 4 GB van RAM en zijn laag verbruik van processor Haswell Core i3-4005U, batterij Asus x555l laatste tonen van haar grenzen onder de CPU resource hongerig software.

Het opslag-onderdeel maakt deze ultradraagbare reagens op een dagelijkse basis omdat het wordt toevertrouwd aan een SSD veel sneller dan een harde maar ook efficiënter in energie, meer robuuste en stil. Echter zoals vaak in ruil daarvoor, de ingebouwde SSD capaciteit is minder dan standaard harde schijven. Dit is hier het geval met 128 GB voorgesteld, wat voor de gebruiker naar het huis van haar belangrijkste software en bestanden.

Voor de rest, batterij Asus r556ln als de capaciteit ook gewoon is, we kunnen altijd rekenen op externe opslageenheid door te focussen op indien mogelijk een USB 3.0 voor overmakingen tot 10 keer sneller dan USB 2.0.

Deze computer met geïntegreerde connectiviteit omvat 3 USB allemaal compatibel zowel USB 2.0 en USB 3.0 inclusief 1 USB 3.0, audio-poorten en Ethernet, draadloze Wi - Fi-n en Bluetooth 4.0 modules te verbinden en communiceren op afstand evenals uitgangen video VGA en HDMI praktische indien u wenst te koppelen gemakkelijk PC op een TV of monitor bijvoorbeeld.

Met haar GeForce 920 M van entry-level toegewezen grafisch geheugen annuleertekenzwenking kaart, dit ultraportable undemanding middelen 3D-games. Natuurlijk, geen zorgen ook voor foto's en video's bekijken.

Het scherm ook aangenomen een 16: 9 formaat vatbaar om te spelen video's, batterij Asus r556lp een klassieke functie in het beeld van de definitie van 1366 x 768. De behandeling met anti-schittering bewijst het minder vermoeiend voor de ogen gedurende lange periode aan de briljante en beter leesbaar in lichte omgeving (ex: buiten).

Les commentaires sont fermés.