05/06/2016

Accu Asus r514jr

De laptop Asus r510jk-TY174T is een nieuwe 17-inch model ontworpen voor basisgebruik die minder dan 450 euro onder Windows 10 met een zeer laag stroomverbruik processor Pentium Quad Core Bay Trail-M van instap en een grote capaciteit hardeschijf verschijnt.

Het zwarte ontwerp geeft het een bepaalde soberheid, RIM afwerking metal geborsteld zijn toetsenbord met een vleugje elegantie.

Het is uitgerust met technologie IceCool dat bevat de pols evenals Instant op temperaturen die zorgt voor de uitvoer van slechts 2 seconden stand-by Accu Asus r510jk .

ASUS r510jk-TY174T is een 17 inch laptop ontworpen voor basisgebruik.

batterij voor Asus R510JK

In dit gebied, alsmede multitasking beetje geduwd, levert het juiste voordelen met processor Pentium Quad Core N3540 Bay Trail-M zeer laag verbruik van entry-level en 4 GB aan RAM. Houd in gedachten dat de Pentium bewijst zijn adem onder moeilijke software CPU resources, Accu Asus r510ea resulterend in vertragingen.

In de praktijk deze computer is geschikt voor basisgebruik van Office automatisering/surfen op Internet, maar duidelijk doet niet doel spelers met zijn geïntegreerde grafische Intel HD geïntegreerd aan de Bay Trail-M deel. Natuurlijk, dit laatste om foto's en video's bekijken.

Het scherm neemt juist een 16: 9 formaat vatbaar voor het afspelen van video's, een klassieke functie van een 17.3 inch als de definitie van 1600 x 900 en onder voorbehoud van schittering, maar briljante behandeling die de kleuren verbetert.

Kant de connectiviteit, deze notebook is goed uitgeruste dankzij de Ethernet-poorten en audio modules draadloze Wi - Fi-n en Bluetooth 4.0 voor externe communicatie en verbindingen, zijn output VGA en HDMI video praktische sluit hem eenvoudig aan op een TV bijvoorbeeld of zelfs de 3 USB allemaal compatibel zowel USB 2.0 en USB 3.0, USB 3.0 is sneller dan USB 2.0 overdrachten te garanderen als is verbonden via een USB 3.0-apparaat.

Wat betreft opslag, wordt het toevertrouwd aan een 1000 GB HDD, grote capaciteit kunnen maximaal gebruikers invullen.

De Asus r510jk-TY174T wordt momenteel voorgesteld voor 449 euro op Cdiscount en bevindt zich midden in haar categorie op onze prijzen vergelijken Accu Asus r510cc .

Het heeft een chassis unibody Yuvi Brown zowel origineel en stijlvol met haar geborsteld metalen afwerking en mooie finesse.

Het heeft de Super Hybrid Engine II met Instant-On technologie die zorgt voor uitvoer van slechts 2 seconden stand-by, een horloge tot 2 weken en een automatische back-upgegevens zodra de accucapaciteit zakt tot onder de 5%.

De Asus Zenbook UX303UB-C4120T is een compacte laptop touchscreen, die geschikt is voor nomadische veelzijdig gebruik.

Nomad duidelijk met haar autonomie is aangekondigd 7 uur haalbaar in gemeenschappelijk gebruik. Het is ook gemakkelijk te vervoeren op een dagelijkse basis door zijn compacte afmetingen en zijn ingeperkt gewicht.

Het onderscheidt zich door het scherm met de technologie van de multi-aanraking touchpad te beheersen gewoon door het toepassen van ten minste één vinger op de plaat, en deze druk/gebaren. Het scherm neemt ook een Full HD resolutie (dan standaard 1366 x 768) ideaal om High Definition content zoals video's via de 16: 9-formaat weer te geven.

Het is natuurlijk mogelijk om te bekijken van foto's en video's op deze computer, hetzij met grafiekoplossing die Intel HD 520 geïntegreerd met de processor of de speciale kaart GeForce 940 M. Accu Asus r510ca In feite, is het NVIDIA Optimus technologie die knevels automatisch en in real time tussen de twee, en dit volgens de behoeften.

Optimus voorkeur maximaal de Intel HD 520 ondanks zijn bescheiden prestaties omdat het energie-intensieve en aldus autonomie in vergelijking met de GeForce 940 M meer hebzuchtige en krachtig bevordert.

Actieve Optimus in de praktijk de GeForce 940 M als het gaat om het uitvoeren van grafische behandelingen geacht te zwaar voor de Intel HD 520. Dankzij de GeForce 940 M is de gebruiker in staat om deel te nemen in heel veel spellen, zolang hij stemt ermee in om aan te passen onder veeleisende tracks in grafische middelen met het oog op een goede gameplay.

Met de 8 GB van RAM zeer waardevol in multitasking en zijn processor lage stroomverbruik die Core i5-6200U Skylake laatste generatie, deze Ultrabook ook goede algemene prestaties levert.

Het opslag-onderdeel is echter een punt laag, zo vaak in de Zenbook. Accu Asus r514jr Het is inderdaad toevertrouwd aan een 500 GB harde schijf, standaardcapaciteit opvang toch niet slecht software en bestanden.

Kant connectoren, dit ultraportable is goed uitgerust in alle gevallen met haar 3 USB 3.0 compatibele USB 2.0 zorgt voor sneller dan USB 2.0 overdracht als USB 3.0-apparaten zijn aangesloten, de Wi - Fi ac modules (Wi - Fi klaar n maar meer perfo.

Les commentaires sont fermés.